IniciClars i directes! No volem ser només un campus de triatló on s'entrena uns dies al clima càlid de Maspalomas durant l’hivern peninsular, pretenem donar-li un valor afegit, la formació i compartir coneixement. 

Volem que tot assistent al nostre campus, a part de gaudir de les instal·lacions de l'hotel Mirador Maspalomas (Gran Canaria) i els entrenaments grupals i dirigits, marxi amb una sèrie de nocions bàsiques d’entrenament que pugui utilitzar al llarg de la temporada. Els nostres tècnics, Marcel Zamora i en Pep de la Mora, tenen preparat una sèrie de xerrades que acompanyades d’una aplicació pràctica al llarg de la setmana serviran per que aprofiteu més les vostres sessions d’entrenament.

La feina, família,..etc. fa que molts de vosaltres no podeu dedicar tot el temps que voldríeu a entrenar, o per contra teniu el temps que voleu per entrenar però no sabeu si l’aprofiteu correctament. El nostre objectiu al campus és ajudar-vos a optimitzar les vostres sessions, planificant-les i fent una bona distribució de carregues al llarg de la temporada.

Segurament els integrants del campus no serem un grup homogeni, és a dir, ni tindrem el mateix nivell ni els mateixos objectius. Que ningú pateixi!!! Tenim previst fer grups en funció del nivell i la distància que practiqueu, i per això un cop apuntats al nostre campus rebreu un qüestionari on us demanarem un seguit de dades per treballar millor tots plegats.

Gràcies al recolzament dels nostres patrocinadors també gaudirem de suport tècnic de primer nivell, podrem testar material de tots ells i gaudir de diferents obsequis. Permeteu-nos agrair a tots ells la seva col·laboració.

En fi, comentar-vos que estem molt il·lusionats amb aquest projecte i que esperem que gràcies  a la vostra ajuda el puguem tirar endavant!